VIEPA - Uitnodiging uitgestelde najaarsvergadering en ALV - woensdag 10 januari 2024 in Amsterdam

Geplaatst op 13-12-2023

Geachte leden, 

De Najaarsvergadering van 20 december a.s. zal worden verzet naar 10 januari a.s.

Wij nodigen u hierbij graag uit voor de najaarsvergadering van de VIEPA “Eerste ervaringen met het UPC” en de Algemene Leden Vergadering op woensdag 10 januari 2024, die vanaf 09:00 uur zal worden gehouden bij Houthoff te Amsterdam. Wij hebben geconstateerd dat de financiële resultaten van 2022 nog waren gedeeld onder de leden. Deze gaan alsnog hierbij, alsook de begroting voor 2023 ter goedkeuring door de vergadering.

Tijdens het aansluitende inhoudelijk gedeelte zullen Joran Spauwen (Kennedy Van der Laan) en Wouter Pors (Bird & Bird) de ervaringen bespreken met de eerste zes maanden van het Unified Patent Court. Joran zal met name zijn ervaringen in de eerste zaak bij de Haagse Lokale Divisie behandelen (Plant-E v. Around Technologies). Naast het omgaan met de formaliteiten en het case management systeem zal hij ingaan op het succesvolle verzoek bij de President of the Court of First Instance om voor zijn Spaanse cliënt de procestaal te wijzigen van Nederlands (gekozen door de eiser) naar Engels.

 

Agenda:

09:00 - 09:15: ALV

09:15 – 11:30 : Inhoudelijk gedeelte “Het schrijven van processtukken” (incl. ontbijt)
Sprekers:

Joran Spauwen (Kennedy Van der Laan) en Wouter Pors (Bird & Bird)

11:00: Afsluiting 

 

Adres:

Houthoff

Gustav Mahlerplein 50

1082 MA Amsterdam

 

Tijdens de ALV zullen de balans en begroting besproken worden, waarvan u alvast de stukken als bijlage aantreft. Voorafgaand aan de vergadering zult u door middel van een separaat bericht het verzoek krijgen om de uren die besteed zijn aan procesrecht op het gebied van de intellectuele eigendom bij te werken.

 

Aanmelden kan tot vrijdag 5 januari via ofni.[antispam].@viepa.nl

 

Wij hopen u woensdag 10 januari te zien. 

 

Met vriendelijke groet, 

Thera Adam-Van Straaten

Voorzitter 

VIEPA